Tuote 1/11
Bio CKP 60-100 hakekattila

Bio CKP 60-100 hakekattila


Kysy hintaa!

Kuvaus

Bio CKP 60-100 on kattila automaattisella polttoaineen syötöllä. (Pelletti, hake) Automaattinen syöttöjärjestelmä, jossa on vahva motorgear-kuljetus erilaisilla polttoaineilla (pelletit, hakkeen).
Suurin sallittu polttoaineen kosteuspitoisuus on 35% (M35) BIO-CK P -yksikköön on lisättävä polttoainesäiliö, jossa on kuljetin ja sekoitin.
Lisävarusteena saatavana on hakevarasto, joka asennetaan sisätiloissa tai ulkona, sekä puuhakemikseli, jossa on kuljetin, joka asennetaan sisäiseen varastoon / huoneeseen.
Valinnaisesti kattilan voi tilata polttimella, joka on asennettu vasemmalle tai oikealle puolelle.
Polttimeen sijoitettu puhallin ja sähkölämmitin, joita ohjain käyttää, syttyvät automaattisesti ja säilyttävät liekin.
Huolellisesti mitoitettu polttokammio, jossa on kolminkertainen syöttökaasuvirtaus, takaa kattilan käytön suurella tehokkuudella. Tämä tekee kattilasta erittäin taloudellisen käytön.
Polttokammio on valmistettu korkealaatuisesta metallilevystä (paksuus 5 mm) Lämpösuojausjärjestelmä voidaan kytkeä esivalmistuneiden aukkojen kautta. Kattilan runko toimitetaan erikseen kotelosta lämpöeristyksellä, poltin polttoaineensyöttölaitteella ja kattilan digitaalinen ohjain, joka mahdollistaa helpompi kuljetus ja kokoonpano vähimmäisriskillä. Kattilan toimitus sisältää lämpömittarin ja puhdistusjoukon.
Tarvittavat virtalähteet: 380/400 V.
BIO-CK P -yksikkö voidaan asentaa suoraan lämmitysjärjestelmään tai keräyssäiliöön (CAS), jonka tilavuus on vähintään 12 l / kW ja 3-tie terminen venttiili 60 ° C: ssa.

Optiona:

 • Syöttökuljetin A tai B (kuva alhaalla)
 • Automaattinen kattilan puhdistus

  Varaajat, kiertopumput yms. tarvikkeet - profil.fi


 • Ominaisuudet

  • Malli: Bio CKP 60
  • Rahdituspaino: 550kg

  Arvostelut

  Ole ensimmäinen kirjoita arvostelu Kirjoita arvostelu.