Pitkään palavat puukattilat

edelleen saatavissa nopeaan toimitukseen - 15 työpäivää

Toimitamme pitkään palaavat puukattilat vuodesta 2010. Tänä päivänä pitkään palaava puukattila on edelleen ajankohtainen tuote, varsinkin parina lämpöpumppu-, sähkölämmityksen kanssa sekä sähkökatkon turvaajana. Erinomaisesti kustannustehokas ratkaisu sähkön kulutuksen vähentämiseksi. Pitkään palava puukattila soveltuu liitettäväksi kohteisiin jossa on sähkö-, maalämpöpumppu-, ilmavesilämpöpumppu, sähkövaraaja- ja lattialämmitys. Uutuutena on Tehokaksikko-kattilapaketit - pitkään palaava puukattilan parina on kotimainen Akvaterm energiavaraaja.
Tehokaksikko-kattilapaketissa on parhaat yhdessä -synergian lisäksi on turvaventtiilit, paisuntasäiliö, vesikiertopumppu ja paljon muuta. Pitkään palaava puukattila on järkevää käyttää myös kesällä käyttöveden tuottoon.
Jos tähän lisätään Profil.fi sisarkaupasta Ilma-vesilämpöpumppu saadaan todella pihin lämmitysjärjestelmän joka tuottaa myös runsaasti käyttövettä ja jossa puunpolttoa voidaan minimoida muutamaan pakkaspäivään talvella tai päinvastoin maksimoida ja saada sähkölaskut minimiin.
Tehovalinta - pitkään palava puukattila on sitä parempi mitä isompi se on, yksinkertaisesta syystä että isompaan kattilaan mahtuu enemmän puita ja niiden palo on pitempi ja tasaisempi. Liika teho ei menee hukkaan koska palo tapahtuu portaattomasti, tarpeen mukaan, ei kaikki kerralla. Nyrkkisääntö on 1kW per 10 m2 pinta-alaa.
Profil.fi sisarkaupasta Ilma-vesilämpöpumput
TEXT_INFO_SORT_BY_FILTERS
Listattuna 1 - 17 (17 tuotteesta)
Listattuna 1 - 17 (17 tuotteesta)