Pitkään palavat puukattilat

edelleen saatavissa nopeaan toimitukseen: 6 - 9 työpäivää

Toimitamme pitkään palaavat puukattilat vuodesta 2010. Tänä päivänä pitkään palaava puukattila on edelleen ajankohtainen tuote, varsinkin parina lämpöpumppu-, sähkölämmityksen kanssa sekä sähkökatkon turvaajana. Kustannustehokas ratkaisu sähkön kulutuksen vähentämiseksi. Pitkään palava puukattila soveltuu liitettäväksi kohteisiin jossa on sähkö-, maalämpöpumppu-, ilmavesilämpöpumppu, sähkövaraaja- ja lattialämmitys. Uutuutena on Tehokaksikko-kattilapaketit - pitkään palaava puukattilan parina on kotimainen Akvaterm energiavaraaja.
Pitkään palava puukattila täytetään puilla ja se palaa ylhäältä alaspäin 12 - 24 tuntia ja puubriketeillä jopa 36 tuntia yhtäjaksoisesti riippuen lämmön tarpeesta, käyttäen itsesäädettävän ja alaspäin liikkuvan paloilman syöttöjärjestelmää.
Ilma-vesilämpöpumppu ja pitkään palava puukattila toimii loistavasti yhdessa. Asennus vilpin paluun on yleisin ratkaisu - kun pppkattila sammuu ja paluulinja kylmenee vilppi jatkaa tästä automaattisesti.
Erinomainen ratkaisu vaihtoon öljylämmityksestä syystä että pp-kattilan toiminta on samantyyppinen kuin öljykattilassa - eli tuli syttyy ja laajenee kun ilmestyy lämmön tarve, eikä suurta lämpöakkua tarvita.
Tehokaksikko-kattilapaketissa on parhaat yhdessä -synergian lisäksi on turvaventtiilit, paisuntasäiliö, vesikiertopumppu ja paljon muuta. Pitkään palaava puukattila on järkevää käyttää myös kesällä käyttöveden tuottoon.
Jos tähän lisätään Profil.fi sisarkaupasta Ilma-vesilämpöpumppu saadaan todella pihin lämmitysjärjestelmän joka tuottaa myös runsaasti käyttövettä ja jossa puunpolttoa voidaan minimoida muutamaan pakkaspäivään talvella tai päinvastoin maksimoida ja saada sähkölaskut minimiin.
Tehovalinta - pitkään palava puukattila on sitä parempi mitä isompi se on, syystä että isompaan kattilaan mahtuu enemmän puita ja niiden palo on pitempi ja tasaisempi. Tehoa ei menee hukkaan koska palo säädetään portaattomasti, tarpeen mukaan, ei kaikki kerralla. Nyrkkisääntö on 1kW/24h jatkuvaa tehoa per 10 m2 pinta-alaa.
Tehokkuus - pitkään palava puukattila on testattu ja sertifioitu EN 303-5:2012 mukaisesti ja täyttää 5. luokan.
Tässä puukattilassa toteutuu 2 tärkeintä tehokkaan puun polton sääntöä: 1. tulipesäke etenee ylhäältä alaspäin (muttei puiden läpi!) 2. paloilma syötetään tarkaasti tulisydämeen. Ekstrana - paloilma on jo lämmitetty yli 100C.
Profil.fi sisarkaupasta Ilma-vesilämpöpumput
TEXT_INFO_SORT_BY_FILTERS
Listattuna 1 - 32 (32 tuotteesta)
Listattuna 1 - 32 (32 tuotteesta)